4 januari 2021

Hartelijk welkom op onze nieuwe website

Een nieuw jaar is de perfecte mogelijkheid voor een nieuw begin. En aangezien wij altijd graag met de tijd mee willen gaan als het gaat om onze prachtige producten, hebben wij besloten deze ook op een waardige manier te kunnen presenteren. Zodoende heten wij u van harte welkom op onze gloednieuwe website.
Op dit platform zullen zelf geen eindeloze lijsten met producten en nummers te zien zijn, maar kunt u alles keurig overzichtelijk in onze catalogus terugvinden. Deze is gemakkelijk en snel te downloaden. Mocht u toch even willen zoeken naar inspiratie, mogelijkheden en bepaalde producten in een specifieke hoek, dan kunt u de weg gemakkelijk vinden onder de kop ‘producten’.

Heeft u meer behoefte aan een makkelijk en sprekend beeld over het gebruik van onze producten in een bepaalde situatie of bij een voorkomend probleem, dan kunt u terecht bij de kop ‘toepassingen’.

Daarmee zijn we er echter nog niet. Nog steeds leveren wij de service die u van ons gewend bent. Daarom kunt u voor alternatieve vragen of nog onbestaande producten altijd contact met ons opnemen. Samen hopen wij er dan heel snel uit te zijn.

Wij hopen u graag spoedig van dienst te kunnen zijn. Prettige dag gewenst.

Terug naar overzicht

Bent u opzoek naar iets bijzonders?
Wij denken graag met u mee.

Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om snel met Avinom te starten.