4 januari 2021

De deelname aan beurzen in 2021 is onzeker

Door de wereldwijde COVID 19 crisis was 2020 voor iedereen een heel apart jaar. Niet alleen persoonlijk, maar ook in het bedrijfsleven hebben we dat allemaal gemerkt. De invloed was zo groot dat veel mensen structureel thuiswerken en partners en klanten bezoeken louter digitaal gaat. Het effect hiervan is dat veel evenementen ook in 2021 niet door zullen gaan.

De Interzum beurs zal in 2021 vooralsnog fysiek plaatsvinden in Keulen (Duitsland) in de periode 4 tot 7 mei. Deze zal echter wel worden uitgebreid met allerlei digitale podia en mogelijkheden. Hierdoor is het bereik groter en breder. Deze aanpak wordt hybride genoemd en is volgens velen de toekomst van beurzen. De Meubelbeurs (België) in Brussel was voor bezoekers zelfs alleen digitaal te bezoeken. Deze beurs vindt normaliter in november plaats, maar was al opgeschoven naar december 2020. De nieuwe editie in 2021 zal vooralsnog doorgaan en vindt plaats tussen zondag 7 en woensdag 10 november.

Ook zijn er nog allerlei kleinere meubel- en interieursbeurzen die helemaal niet doorgaan in 2021. Een voorbeeld hiervan is de Eisenwarenmesse die eind februari in Keulen plaats zou vinden. Ook de IMM beurs in Keulen gaat niet door.

Ondanks de nieuwe digitale mogelijkheden en uitbreidingen, is het contact door alle maatregelen toch lastig te hanteren; Of het nou gaat om communicatie met partnerbedrijven of het binden met klanten. Dit geld ook voor het zien en beleven van mooie producten. Zodoende is de participatie en aanwezigheid van Avinom op de beurzen dit jaar nog onzeker.

Natuurlijk hopen wij dat we met zijn allen snel weer terug zullen gaan naar de oude vertrouwde situatie. Tot die tijd houden we de moed erin en heten wij u altijd van harte welkom om op ons hoofdkantoor in Ede (Nederland) een kopje koffie te komen drinken en wat inspiratie op te doen. Samen met u gaan wij ons best doen de meubel- en interieursbranche ook dit jaar weer te laten stralen.

Hartelijk dank voor uw aandacht!

Terug naar overzicht

Bent u opzoek naar iets bijzonders?
Wij denken graag met u mee.

Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om snel met Avinom te starten.